Luokka arkisto: Japanin nainen

Naisen ejakulaatio miten nainen ja mies sängyssä

naisen ejakulaatio miten nainen ja mies sängyssä

hyrrämän. Älä tee tätä virhettä pilaa kumppanin nautinnon. Eri alojen tutkijat märittelevät orgasmin hieman eri tavoin, mutta useimpien mukaan siihen sisältyy paitsi voimakasta nautintoa myös sarja pieniä tahattomia lihaskouristuksia.

Seksikolumni: Naisen ejakulaatio miten nainen ja mies sängyssä

Jotkut tutkijat uskovatkin, että naisen orgasmi on samanlainen kehitysbiologinen turhake kuin miehen nänni. Laukeamisen hetkellä muun muassa pelkokeskus mantelitumake laiskistuu, ja otsalohkojen pätöksentekoon ja itsekontrolliin osallistuvan OFC-alueen toiminta hiipuu idenkin tutkijoiden mukaan orgasmi tekee aivoissa saman kuin heroiini: tietoisuus muuntuu toviksi toisenlaiseksi. Harhaluulo 8: Naisen pitä leikkiä sm-dominaa. Kovaäninen voihkiminen ja pornoelokuvien matkiminen sen sijaan on häiritsevä. Laukeamista jarruttavat myös jotkin verenpaineläkkeet sekä opiaatit, joilla hoidetaan muun muassa iraus, stressi ja väsymys tekevät orgasmista epätodennäköisen. 1025 prosenttia saa sen yhdynnässä aina. Se on hitaampi virittä mutta kestä puolet pidempän kuin miehen. On raskasta, jos mies joutuu joka kerta houkuttelemaan sinut ulos kuorestasi. Orgasmin puute ei tarkoita sitä, että nainen ei nauttisi seksistä: hyväily ja kiihottuminen voivat tuottaa syvä mielihyvä ilman laukeamistakin. On syytä myös kokeilla seuraavaa tekniikkaa seksin aikana: kannattaa hidastaa vauhtia ja esimerkiksi vaihtaa asentoa, kun tuntee kiihottuvansa liikaa.

Miehet paljastavat, mitä: Naisen ejakulaatio miten nainen ja mies sängyssä

Herkimmin se iski vatsalihasrutistuksissa, toiseksi useimmin painonnostossa. Jos mies vihjaisee, että voisit ottaa ohjat, suutele häntä intohimoisesti ja kerro, missä asennossa haluat rakastella. Kakominen latistaa tunnelman, joten älä ime penistä syvälle, jos et pysty siihen. Toisaalta on taas tutkimuksia, joiden mukaan kaksi kumia saattaisi lisätä suojaa. Äntele, jos se tulee sinulta luonnostaan. Eihän kumppanisi pysty sellaisiin nopeuksiin! Näyttelemisen syyksi naiset listasivat tylsyyden, väsymyksen, epämiellyttävyyden ja kiireen. Humalatila VOI vaikeuttaa orgasmin saamista tai estä sen, samoin vaikuttaa moni läke. Kielen ja käsien kekseliäs yhteispeli, rytmin vaihtelu ja kivesten huomioiminen ovat täydellisen suihinoton salaisuuksia. Kukaan ei halua, että intiimit hetket tuovat mieleen lapsille lässyttämisen tai sarvikuonoja havainnoivan David Attenboroughn.

0 vastaus “Naisen ejakulaatio miten nainen ja mies sängyssä

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *